Τη νεολαία της πόλης θέλει στο πλευρό της η ομάδα του Περιστερίου γι’ αυτό και στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (11/11, 19:00) επίσημοι προσκεκλημένοι θα είναι τα παιδιά των Ακαδημιών του Α.Π.Σ. Φίλιππος Περιστερίου. Για τους υπόλοιπους φιλάθλους ορίστηκε γενική είσοδος στο “Ανδρέας Παπανδρέου” με 10 ευρώ!

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Περιστέρι αναφέρει: “Στο πλαίσιο της σύσφιξης σχέσεων με Σωματεία της περιοχής μας, που καλλιεργούν το άθλημα με υπευθυνότητα και συνέπεια, η ΚΑΕ εγκαινιάζει το πρόγραμμα φιλοξενίας Ακαδημιών από την ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου. Επίσημοι προσκεκλημένοι της ΚΑΕ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό (11/11, 19:00) θα είναι οι Ακαδημίες του Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ.

Οι μικροί φίλοι μας θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί από τους υπευθύνους των Ακαδημιών, προκειμένου να ζήσουν από κοντά την ατμόσφαιρα ενός αγώνα μπάσκετ, υποστηρίζοντας τον γνήσιο πρεσβευτή της πόλης μας.

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους ορίστηκε γενική είσοδος στο “Ανδρέας Παπανδρέου” με 10 ευρώ. Η διάθεσή τους γίνεται από σήμερα ως την Παρασκευή από τις 09:30 ως τις 15:00, το Σάββατο 10:00 – 12:00, αλλά και την Κυριακή δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης από τα γραφεία του συλλόγου μας, στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α ).

Να υπενθυμίσουμε πως συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στις παρακάτω κατηγορίες: VIP 250 €, SILVER 100 €, PLATINUM 80 €, YELLOW 50 €, FAMILY 50 €, FANS 40 €. Ισχύουν κανονικά και τα προνόμια που απολαμβάνουν οι κάτοχοι διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κτλ), καθώς και η έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου για εκείνους που θα επιδείξουν το μπλοκ διαρκείας του Ατρόμητου!

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας κοντράρεται την Κυριακή (15:00) με τον Πανιώνιο και έτσι όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν μπορούν να συνδυάσουν την παρουσία τους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ“.