Η ΑΕΝΚ Δημουλάς φιλοξενείται από τα Τρίκαλα αύριο, (29/11, 17:00) μετά την απώλεια στο εντός έδρας ματς κόντρα στον ΑΕΚ και σύμφωνα με τον Γιώργο Λιμνιάτη είναι επιβεβλημένο το θετικό αποτέλεσμα.

Οι τοποθετήσεις του συνεργάτη του Ηλία Παπαθεοδώρου στην τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς:

Για την σημασία του παιχνιδιού: «Πολύ σημαντικό το ματς γιατί προερχόμαστε από άτυχο αποτέλεσμα και αυτό κάνει επιβεβλημένο το να μπορέσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα» 

Για το κλειδί της νίκης: « Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που σαν φιλοσοφία αλλά και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους αρέσκονται να πηγαίνουν σε παιχνίδι υψηλού ρυθμού, οπότε ένα από τα κλειδιά είναι να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό να επιβάλουμε το δικό μας και να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν και στο σετ παιχνίδι να περιορίσουμε τους παίκτες που είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων των Τρικάλων και κυρίως οι Αμερικάνοι».

Για τα δυνατά σημεία των Τρικάλων Bc Aries: «Τα δυνατά τους σημεία είναι ο γρήγορος ρυθμός που προσπαθούν να επιβάλλουν, με εύκολα καλάθια που τους δίνουν ώθηση και παράλληλα αντλούν δύναμη από τον ενθουσιασμό που προκαλείται στους φιλάθλους και σίγουρα η ικανότητα ορισμένων παικτών στο ένας εναντίων ενός».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού των Τρικάλων άρα θα πρέπει να έχουμε αμυντική προσήλωση και στην επίθεση να έχουμε υπομονή, να βρούμε τις σωστές επιλογές και σουτ με καλές προϋποθέσεις που θα μας επιτρέψει να έχουμε υψηλό ποσοστό στην επιθετική μας παραγωγικότητα».

Στην δυνατή άμυνα της θα βασιστεί η ΑΕΝΚ Δημουλάς για φύγει με τους δύο βαθμούς από τα Τρίκαλα επισήμανε ο Νίκος Λιακόπουλος, ο 31χρόνος γκαρντ της Κηφισιάς, ο οποίος δήλωσε:

Για την σημασία του παιχνιδιού: «Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο γήπεδο μας το ματς στα Τρίκαλα είναι πολύ σημαντικό για μας και γίνεται επιτακτική η ανάγκη για νίκη».

Για το κλειδί του ματς: «Να καταφέρουμε να παίξουμε την άμυνα που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα και μέσα από την άμυνα να αντλήσουμε ενέργεια στην επίθεση ελέγχοντας και τον ρυθμό του παιχνιδιού»

Για τα δυνατά σημεία των Τρικάλων Bc Aries: «Η έδρα αποτελεί ένα από τα δυνατότερα σημεία των Τρικάλων. Ο κόσμος δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και σπρώχνει την ομάδα να παίζει γρήγορο μπάσκετ».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: « Εμείς όπως είπα και πριν θα πρέπει να στηριχθούμε στην δυνατή μας άμυνα και να μην επιτρέψουμε στα Τρίκαλα να ανοίξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Εάν τα κάνουμε αυτά σε συνδυασμό με τον έλεγχο των ριμπάουντ και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, θα έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να φύγουμε νικητές».