Κάτοικοι Νέας Κηφισιάς θα παραμείνουν για ακόμα μία σεζόν συνολικά πέντε (5) παίκτες από το περσινό ρόστερ των πρωταθλητών της Α2 κατηγορίας. Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Δημήτρη Μενουδάκο, Χρήστο Πετροδημόπουλο, Θοδωρή Σιούτη, Σπύρο Διαμαντόπουλο και Γιάννη Ψαθά, οι οποίοι δημιουργούν μία πολύ δυνατή ελληνική βάση.

Παράλληλα, η Νέα Κηφισιά ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Μπιτζάνη στο πόστο του άμεσου συνεργάτη του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στους “κόκκινους” μετά από διάλειμμα δύο ετών. Την περσινή σεζόν ο κόουτς Γιώργος Μπιτζάνης εργάστηκε σε Ντνίπρο Αζότ (συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά) και Καβάλα (συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή), ενώ τη σεζόν 2011-’12 βρέθηκε στο πλευρό του Βασίλη Ράλλη στο Ηράκλειο (Β’ Εθνική)

Αναλυτικά:

“Η Νέα Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές, Δημήτρη Μενουδάκο, Χρήστο Πετροδημόπουλο, Θοδωρή Σιούτη, Σπύρο Διαμαντόπουλο και Γιάννη Ψαθά.

Επίσης ανακοινώνεται η πρόσληψη του Γιώργου Μπιτζάνη, στο τεχνικό team της ομάδας, έως συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου“.