H Kηφισιά, μετά τη χθεσινή (11/01) της ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση του Σαββάτου  (16/01) στην Τρίπολη απέναντι στον Αρκαδικό στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Mιλώντας στην επίσημη ισοσελίδα της ΚΑΕ, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε πως το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων παρουσιάζει βελτίωση το τελευταίο διάστημα, επισημαίνοντας πως ο ίδιος αι οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να φύγουν με το “διπλό” από την Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε βελτιωθεί πολύ σαν ομάδα τον τελευταίο μήνα και παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε για περισσότερο χρόνο μέσα στο παρκέ. Χθες με τον Παναθηναϊκό θέλαμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας.

Τελείωσε ο πρώτος γύρος της Basket League. Το Σάββατο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Κάθε ματς από δω και πέρα είτε σε ανεβάζει είτε σε ρίχνει πολύ βαθμολογικά καθώς είναι πολλές οι ομάδες που βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία.Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε η νίκη στην Τρίπολη από μια ομάδα που παίζει τη ζωή της».