Μία προσθήκη που θα προσδώσει μεγάλυτερο βάθος στην γραμμή των ψηλών της ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Νέα Κηφισιά σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα sportnado.net.

O λόγος γίνεται για τον Αμερικανό πάουερ-φόργουρντ Ρόσκο Σμιθ. Ο Σμιθ είναι 24 ετών, έχει ύψος 2.03 και ξεκίνησε την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, φορώντας τα χρώματα της Νες Ζιόνα, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους και 7.3 ριμπάουντ, προτού οι δύο πλευρές τερματίσουν την συνεργασία τους. Τη σεζόν 2010-11 κατέκτησε το κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής με την ομάδα του Κονέκτικατ, παίζοντας ως βασικός σε 33 από τα 41 παιχνίδια της ομάδας, με 5.7 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματα ανά παιχνίδι. Την περασμένη χρονιά δοκίμασε ανεπιτυχώς την τύχη του στο ντραφτ του ΝΒΑ, δίχως κάποια ομάδα να τον επιλέξει. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο Summer League του 2014 για λογαριασμό των Λος Άντζελες Λέικερς, με τους οποίους υπέγαψε στην συνέχεια συμβόλαιο μικρής διάρκειας, μέχρι τον Οκτώβριο του 2014. Τον Νοέμβριο της ίδια χρονιάς μετακινήθηκε στην D-League, όπου αγωνίστηκε για 49 παιχνίδια με την θυγατρική ομάδα των Λέικερς, Λος Άντζελες Ντεφέντερς, έχοτας εντυπωσιακά νούμερα(18.1 πόντοι, 11 ριμπαόυντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 0.7 κοψίματα ανά παιχνίδι). Οι πολύ καλές εμφανίσεις του έδωσαν και το εισιτήριο για την συμμετοχή του στο all-star game του πρωταθλήματος, με τον παίκτη να εντάσσεται στην Νες Ζιόνα τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα λοιπόν, Νέα Κηφισιά και Ρόσκο Σμιθ έχουν δώσει τα χέρια και πλέον απομένει και η επίσημη ανακοίνωση του “γάμου” τους.