Τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που θα ισχύει από την φετινή χρονιά στα γήπεδα, έδωσε στους φιλάθλους της η ΚΑΕ Κηφισιά.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ενημέρωσαν  τον κόσμο για την διαδικασία, τονίζοντας πως είναι χρονοβόρα και γι’αυτό παρακάλεσαν για την έγκαιρη προσέλευση του στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής(11/10,17.00) με αντίπαλο τον Αρκαδικό στο Ζηρίνειο. Η πρεμιέρα της Basket League για την Κηφισιά μεταφέρθηκε λόγω της αλλαγής στην ημερομηνία του προημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Φάρο Κερατσινίου, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη(8/10, 18.00, Π. Νικολαΐδης).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο:

Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου για το ηλεκτρονικό εισιτήριο οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θα παραβρεθούν την Κυριακή (11/10) στον αγώνα με τον Αρκαδικό πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ για να μπορέσει να εκδοθεί το εισιτήριο τους.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να φέρουν την παλιά κάρτα μαζί τους ώστε να αντικατασταθεί με καινούρια ηλεκτρονική κάρτα. Απαραίτητη είναι η ένδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και ΑΜΚΑ.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο όσο  το δυνατόν νωρίτερα καθώς η διαδικασία είναι χρονοβόρα και δύναται να υπάρξουν καθυστερήσεις.