Μια νεανική ομάδα, με άλλο ύφος και αγωνιστικό χαρακτήρα θέλει να δημιουργήσει τη φετινή σεζόν στο «Ζηρίνειο» ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος έχει στο μπλοκάκι του σημειωμένα ονόματα παικτών, με φιλοδοξία και ικανότητες.

Έτσι, μετά την αποκάλυψη του basketblog.gr για ενδιαφέρον της Νέας Κηφισιάς για τον Νίκο Γκίκα, και μετά την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ, Κέβιν Άντερσον, ο Έλληνας τεχνικός έχει τσεκάρει και προχωρήσει και σε άλλες επαφές. Η μία είναι αυτή με τον Γιώργο Διαμαντάκο, για την οποία σας έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετά καιρό, τον οποίο θέλει δανεικό από τον Παναθηναϊκό, και αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, ο Σπαρτιάτης σέντερ θα αγωνίζεται στην ΑΕΝΚ.

Ωστόσο, στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ, μετά από δυο σεζόν στον ΠΑΟΚ, και πέρυσι στην ΑΕΚ, αναζητεί το νέο σταθμό της καριέρας του, με τη Νέα Κηφισιά να του έχει καταθέσει σχετική πρόταση. Ο Κασελάκης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα έχοντας 3,7 πόντους και 3,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.