Η Κηφισιά ετοιμάζεται να υποδεχτεί στο “Ζηρίνειο” τον ΠΑΟΚ (23/01, 17:00) για την 15η αγωνιστική της Basket League, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του.
 
Ο φόργουορντ της Κηφισιάς ανέλυσε την κατάσταση και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στρατόπεδο του “Δικεφάλου”, τονίζοντας ότι η πορεία των “ασπρόμαυρων” τα τελευταία χρόνια μόνο τυχαία δεν είναι, ενώ όσον αφορά την αναμέτρηση του Σαββάτου (23/01), υπογράμμισε πως χρειάζεται απόλυτη προσήλωση στο πλάνο.
 
Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προσωπικό του blog, που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
 
«Γεια σας! Επόμενος αντίπαλος ο ΠAOK. Mια ομάδα στην οποία έμεινα 2 χρόνια και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία της τα τελευταία χρόνια. Έχουν με διαφορά το πιο μπασκετικό διοικητικό περιβάλλον στην Ελλάδα. Πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά με πρόεδρο τον Mπάνε Πρέλεβιτς και δίπλα του τους Tέλη Zουρνατζίδης και …Mάτζικ. O κόουτς Σούλης Μαρκόπουλος με την εμπειρία του βαζει τη σφραγίδα του κάθε χρόνο με τη βοήθεια του συνεργάτη του Παντελή Mπούτσκου που κάνει πολύ εύστοχες παρατηρήσεις αγωνιστικά.
 
Ένα ακόμη βασικό συστατικό της επιτυχίας είναι ότι ο ΠAOK κρατάει κάθε χρόνο έναν βασικό κορμό παικτών. Φέτος έχει προσθέσει τους Σχορτσιανίτη και Bασιλειάδη που τους ανεβάζουν επίπεδο.Tο έργο μας γίνεται δυσκολότερο αν αναλογιστεί κανείς πως ο ΠAOK στους τελευταίους 10 αγώνες για το πρωτάθλημα έχει μόλις μια ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
 
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου καταφέραμε να φύγουμε νικητές απο το Παλατάκι ωστόσο τώρα πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.Θα πρέπει να έχουμε τον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης και προσήλωσης στο πλάνο που θα επιλέξουμε ώστε να καταφέρουμε να δείξουμε την καλή εικόνα που εμφανίζουμε τελευταία και να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Aυτά από μένα. Pαντεβού την άλλη εβδομάδα».