Ο Σάββας Νικητάκηςμετακινήθηκε” χωρίς να “μετακομίσει“, ο Δημήτρης Καρβέλας προσθέτει εμπειρία κι η Νέα Κηφισιά έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που της επιτρέπουν να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Ο εμβληματικός αρχηγός είναι πλέον “τιμ μάνατζερ“. Και μπορεί ο Νικητάκης να μην έχει την εμπειρία, θα έχει δίπλα του όμως τον Δημήτρη Καρβέλα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πλήρη φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τόσο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όσο και στον ΕΣΑΚΕ, κατέθεσε σήμερα η ΚΑΕ Νέα Κηφισιά, δείγμα της αξιοπιστίας των ανθρώπων που πλαισιώνουν την ΚΑΕ.

Ταυτόχρονα η ΚΑΕ Ν. Κηφισιά ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος θα έχει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου. Επισημαίνεται ότι ο Δημήτρης Καρβέλας έχει πολυετή θητεία και εμπειρία στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του από διάφορες θέσεις (προπονητής, team manager και αθλητικός διευθυντής), μεταξύ άλλων, στις ΚΑΕ ΑΕΚ και Αιγάλεω.

Επισημαίνεται τέλος ότι Team Manager της ΚΑΕ Ν. Κηφισιά ανέλαβε ο Σάββας Νικητάκης, μέχρι πρότινος παίκτης και εμβληματική φυσιογνωμία για τον σύλλογο, δεδομένου ότι αγωνιζόταν στην ομάδα από τη Γ’ Εθνική κατηγορία και το όνομα του συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ΑΕΝΚ“.