Λίγο το άσχημο κλίμα που επικρατεί μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου, λίγο οι τέσσερις σερί ήττες, λίγο η τιμωρία στον Ηλία Παπαθεοδώρου και τα πρώτα σύννεφα πάνω από την Κηφισιά αρχίζουν να γίνονται ευδιάκριτα. Η διοίκηση έχει εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που την οδήγησε στις μεγάλες επιτυχίες παίρνοντάς την από τις τελευταίες κατηγορίες και οδηγώντας την βήμα-βήμα στην κορυφή και έτσι το εξιλαστήριο θύμα δε θα είναι ο προπονητής.

Το ρόστερ, όπως είναι φυσικό, είναι το αμέσως επόμενο κομμάτι που πρέπει να αλλάξει με σκοπό να επανέλθει η ομάδα στις νίκες και να διορθωθούν οι σχέσεις των ανθρώπων της ομάδας που είχαν υποστεί τριγμούς. Έτσι, Παναγιώτης Καυκής και Δημήτρης Τσαλδάρης κλήθηκαν να λύσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα των βορείων προαστίων, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες. Την πόρτα της εξόδου είδε και ο Ρέμεκουν, που δεν προσέφερε το παραμικρό.

Δύο θέσεις ξένων άδειασαν, με δεδομένη και την αποχώρηση του Γιούιν και πλέον η διοίκηση θα κινηθεί για την απόκτηση νέων Αμερκανών, έτσι ώστε να επανέλθει η ποιότητα και η ισορροπία του ρόστερ.