Ξεκάθαρος, στο ότι η ομάδα της Κηφισιάς πρέπει να μείνει στην περιοχή των Βορείων προαστίων, ήταν ο Παναγιώτης Λατσούδας, θεωρώντας πως η μετακόμιση σε οποιαδήποτε περιοχή θα αποτελέσει την καταστροφή της. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του συλλόγου, έκανε λόγο και για τη διοίκηση Βαγενά, θέλοντας να πετάξει το «μπαλάκι» προς την πλευρά της, αναφορικά με τις αποφάσεις που θα πάρει για την τύχη της Κηφισιάς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο «ΦΩΣ των Σπορ»:

«H πάγια μου θέση είναι ότι η ομάδα δεν πρέπει να φύγει από την πόλη της Κηφισιάς. Εδώ γεννήθηκε, εδώ πάλεψε και εδώ πρέπει να συνεχίσει να μεγαλουργεί

Η οποιαδήποτε μετακόμιση της σε άλλη πόλη θα είναι η ταφόπλακα της ομάδας και η αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας.

Η ομάδα όμως δεν έχει στηριχθεί όσο θα έπρεπε από τον κόσμο και τους επιχειρηματίες της Κηφισιάς. Γνωρίζω πως ο Δήμαρχος καταβάλλει προσπάθειες, αλλά η τελική απόφαση είναι ξεκάθαρο ότι ανήκει στον κ.Βαγενά.

Με ευχολόγια και μόνο η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί πουθενά».

Για την περιπέτεια και τις συνεχόμενες ανόδους από τις τοπικές κατηγορίες, στην κορυφαία του ελληνικού πρωταθλήματος: «Έχω ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα για την ομάδα προκειμένου να καταφέρει αυτόν τον άθλο… συνολικά περίπου 1 εκατ. ευρώ… 

Όταν την έδωσα στον κ.Βαγενά δεν πήρα τίποτα. Είμασταν ένα ερασιτεχνικό σωματείο, όμως τώρα ο κ.Βαγενάς είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις καθώς αυτός επωμίζεται όλα τα βάρη και τις ευθύνες.

Παρολαυτά τονίζω οτι η θέση μου είναι πως η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην πόλη της Κηφισιάς, όμως ο κόσμος πρέπει να συνδράμει όπως μπορεί….

Κάποιοι λένε πως η Κηφισιά και η Εκάλη είναι πλούσιες περιοχές, ας το αποδείξουμε λοιπόν…»