Χαρούμενος και ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στην Κηφισιά εμφανίστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς ο Ζερμέιν Μάρσαλ.

Ο 25χρονος γκαρντ βρίσκεται ήδη από το πρωί της Πέμπτης (04/02) στη χώρα μας κι αφού περάσει από τον καθιερωμένο ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του συγκροτήματος του Ηλία Παπαθεοδώρου, στο Ζηρίνειο, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα BC για τη 17η αγωνιστική της Basket League (06/02, 17.00). Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ εξέφρασε την αισιοδοξία του για άμεση προσαρμογή του στη νέα ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Θέλω να προσφέρω όσο πιο πολύ μπορώ στην ομάδα. Η Κηφισιά τα έχει καταφέρει περίφημα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω εδώ. Πιστεύω ότι όλοι στην ομάδα θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρήγορα εν όψει του ματς με τα Τρίκαλα. Ξέρω ότι το Σάββατο (06/02) έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, οπότε εύχομαι ο κόσμος  να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει ενέργεια».