Ως το σημαντικότερο αγώνα της φετινής σεζόν, θεωρεί αυτόν με αντίπαλο τα Τρίκαλα ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο σέντερ της Νέας Κηφισιάς, αναφέρθηκε στον αγώνα του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ενώ απαρίθμησε τα στοιχεία, με τα οποία η ομάδα του θα επιστρέψει στις επιτυχίες, ώστε να μη διακινδυνεύσει τη συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog που διαθέτει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σας!

Μια ακόμα εβδομάδα που η ομάδα μας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Η αποστολή μας ήταν εξαρχής δύσκολη γιατί η ΑΕΚ με τις προσθήκες που έχει κάνει είναι μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ίσως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Το πρόβλημα στο ματς με την Ένωση εντοπίστηκε κυρίως στον αμυντικό τομέα όπου δεν καταφέραμε να κάνουμε στο γήπεδο τίποτα απ όσα είχαμε δουλέψει και φυσικά δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε ούτε στο ελάχιστο τα ατού της.

Πλέον μπροστά μας έχουμε ένα ματς με τα Τρίκαλα, που όπως ήρθαν τα πράγματα ίσως και να είναι το σημαντικότερο της σεζόν. Η νίκη είναι επιβεβλημένη για την ομάδα μας καθώς σε περίπτωση ήττας θα μπούμε σε σοβαρές περιπέτειες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Το ευχάριστο είναι πως για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό την εβδομάδα που μας πέρασε δουλέψαμε όλοι μαζί στην προπόνηση.

Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που σαν φιλοσοφία αρέσκονται να πηγαίνουν σε παιχνίδι υψηλού ρυθμού, οπότε ένα από τα κλειδιά είναι να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό να επιβάλουμε το δικό μας και να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν.
Στο σετ παιχνίδι πρέπει να περιορίσουμε τους παίκτες που είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων τους.

Εμείς πρέπει να θυμηθούμε την πολύ δυνατή άμυνα που παίζαμε στο ξεκίνημα της περιόδου να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού των Τρικάλων, άρα θα πρέπει να έχουμε αμυντική προσήλωση και στην επίθεση να έχουμε υπομονή, να βρούμε τις σωστές επιλογές και σουτ με καλές προϋποθέσεις.
Σίγουρα πρέπει να βγάλουμε πάθος πάνω στο παρκέ και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο μας να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει.

Καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο σε όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Δημήτρης Μαυροειδής