Την τρίτη της νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα ψάξει η Κηφισιά το Σαββάτο στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο.

Οι Γιώργος Λιμνιάτης και Δημήτρης Μενουδάκος μίλησαν στο επίσημο σαίτ της ομάδας για αυτό το πολύ σπουδαίο και δύσκολο όπως το χαρακτήρισαν παιχνίδι.

«Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παρόλο που είναι νεοφώτιστη απέδειξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές ότι είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος αφού και τα δύο ματς τα έχασε στις λεπτομέρειες.Εμείς προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ και το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε ταπεινοί , να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά όπως και κάνουμε και να παρουσιάσουμε το σωστό πρόσωπο τόσο αγωνιστικά όσο και σε νοοτροπία», ήταν τα λόγια του συνεργάτη του Ηλία Παπαθεοδώρου στο kifissiabc.gr.

«Το Λαύριο είναι μια νεοφώτιστη ομάδα αλλά συγχρόνως επικίνδυνη καθώς έχει τον ίδιο προπονητή αρκετά χρόνια και έναν κορμό Ελλήνων παικτών που είναι μαζί επίσης πολλά  χρόνια. Παράλληλα, έχουν κάνει καλή επιλογή ξένων παικτών. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε ώστε να δώσουμε αξία στην προηγούμενη νίκη της ομάδας μας επί του ΠΑΟΚ. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια στο παρκέ και ταυτόχρονα να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μενουδάκος.