Το γεγονός ότι ο Γιώργος Διαμαντάκος έχει υπογράψει με την Κηφισιά, προκειμένου να αγωνίζεται πλέον ως δανεικός στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρός της, Χάρης Ντγριντάκης. Ο παράγοντας του συλλόγου, αναφέρεται στο νέο πλάνο του, που θα βασίζεται σε νεαρούς παίκτες, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχουν… απατηλά όνειρα εντός αυτού, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Sport 24 Radio 103.3:

«Και η προηγούμενη διοίκηση, αλλά και η τωρινή έχουμε δώσει από το υστέρημά μας για να μη λείπει τίποτα στην ομάδα. Έχουμε τα λιγότερα έσοδα στην κατηγορία κι αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Στόχος είναι η παραμονή. Ο κόουτς το γνωρίζει αυτό και θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις σε λογικό πλαίσιο. Αυτό που μπορώ ν αποκαλύψω τώρα είναι ότι ο διεθνής σέντερ Γιώργος Διαμαντάκος έχει υπογράψει και αύριο (05/08) θα ανακοινωθεί επίσημα. Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν περισσότερα προς ανακοίνωση. Θα βασιστούμε σε νέα παιδιά. Μην ξεχνάτε πως έχουμε τον προπονητή της Εθνικής Εφήβων, που ξέρει να δουλεύει με νέα παιδιά».

«Στόχος είναι η καθιέρωση στα σαλόνια της Α1. Δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος, ιδιαίτερα σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς».