Η Κηφισιά υπέστη νέα “κατραπακιά” από τον ΚΑΟΔ αυτή την φορά και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην συνέντευξη τύπου έκανε λόγο για τον φόβο και την διστακτικότητα των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Καλή χρονιά και χρόνια πολλά και από εμένα. Συγχαρητήρια στη Δράμα για τη νίκη της και για την καλή πορεία που έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σωστό και πολύ όμορφο μπάσκετ, το ξέραμε. Σήμερα μετά το πρώτο δεκάλεπτο έλεγξαν το παιχνίδι, ειδικά στο κομμάτι της άμυνάς τους. Εμείς ήμασταν πολύ διστακτικοί, πολύ φοβισμένοι. Δεν ξέρω αν ήταν ψυχολογικό ή κάτι άλλο, σίγουρα έχει παίξει ρόλο η άμυνα που έπαιξαν τα παιδιά της Δράμας και αυτό που είχαν σχεδιάσει να κάνουν, αλλά και εμείς ήμασταν πάρα πολύ φοβισμένοι. Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο με ένα ανορθόδοξο σχήμα μόνο με κοντούς παίκτες, με πίεση στην άμυνα και ένα μπάσκετ που δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να κάνουμε το συγκεκριμένο πράγμα. Το παιχνίδι στο τέλος κρίθηκε και λίγο από το ποιος θα βάλει ένα μεγάλο σουτ. Τελικά το έβαλε ο Παπαμακάριος σε μια πολύ σημαντική επίθεση και η Δράμα κέρδισε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Δράμα για την πορεία της και για την πολύ καλή δουλειά που κάνει ένας προπονητής που είναι για πρώτη φορά φέτος στην Α1. Του αξίζουν συγχαρητήρια»

 
Ο Ψαθάς σχολίασε: «Να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας. Έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραν μια σημαντική νίκη. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε κάποιες ατυχίες τραυματισμών. Ο Μπάρλος, εγώ, ο Λιακόπουλος. Παρόλα αυτά, όμως, σε καμία περίπτωση δεν νοείται να χάνουμε τρίτο παιχνίδι στην έδρα μας, με όσες απουσίες και όσους τραυματισμούς και αν έχουμε. Εμείς σαν παίκτες φέρουμε πολύ μεγάλο μέρος της ευθύνης. Δεν ξέρω το γιατί, όμως δεν μπορούμε να αποδώσουμε όπως θα θέλαμε να αποδώσουμε μέσα στο γήπεδο. Κάναμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο, όπως και στο ματς με την Πάτρα στο κύπελλο, όπου η Δράμα πήρε ένα προβάδισμα 8-9 πόντων και με το βάρος του πρέπει και γενικά την κακή ψυχολογία η οποία υπάρχει ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Πήγαμε στο τελευταίο λεπτό, η Δράμα ήταν και ικανή και τυχερή, έβαλε ένα-δύο μεγάλα σουτ και πήρε το ματς».