Η Κηφισιά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ και ο προπονητής της, Ηλίας Παπαθεοδώρου θεώρησε αιτία για την ήττα της ομάδας του την κακή αμυντική συμπεριφορά των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Μετά από το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ξέφυγε, δεν καταφέραμε να σταθούμε στην άμυνα με τον τρόπο που θέλαμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει εξαιρετικούς παίκτες κι αρχίζει να βρίσκει χημεία. Προερχόταν από μία μεγάλη νίκη που της έδωσε καλή ψυχολογία. Έπρεπε να παίξουμε καλά στην άμυνα, δεν τα καταφέραμε. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου άνοιξε το παιχνίδι κι από κει και πέρα η ΑΕΚ είχε δημιουργία, καλή εκτέλεση κι εμείς απλά ακολουθούσαμε. Είχαμε αρκετά ξεμαρκάριστα σουτ, κάποια μπήκαν, άλλα όχι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη διαφορετικότητα που προσφέρει στον Πρωτάθλημα πλέον. Η ομαδικότητα θα την κάνει καλή ομάδα. Για εμάς έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα, περιμένουμε και τον Νίκο Λιακόπουλο να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να φανούμε καλύτεροι στην άμυνα».

Ο Ούρος Ντούβνιακ συμπλήρωσε:

«Παίξαμε πολύ κακή άμυνα, ουσιαστικά παίξαμε με ομάδα Ευρωλίγκα. Η ΑΕΚ έχει σπουδαίους παίκτες. Κάναμε καλό σκάουτινγκ, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε πράξη όσα είπαμε. Έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Κάναμε το ένα λάθος μετά από το άλλο. Δεχτήκαμε 97 πόντους κι αυτό τα λέει όλα».