Στο σπουδαίο «διπλό» της Κηφισιάς επί του Κολοσσού Ρόδου, στο Βενετόκλειο, αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ μίλησε και για το τάιμ άουτ που πήρε στο ένα δέκατο πριν την λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Πετύχαμε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παίξαμε καλό μπάσκετ. Ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι από εμάς με καλές αποφάσεις σε όλη τη διάρκειά του. Είναι σημαντικό ότι στο τέλος του πρωταθλήματος κι έχοντας νέα ομάδα, με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, να παίρνει τέτοιες επιλογές. Να παίζουμε ένα μπάσκετ που μας αρέσει πολύ και θέλουμε να παίζουμε έτσι. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη διάρκεια και ο Κολοσσός ήταν λογικό να αντιδράσει. Μας δημιούργησε πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε πιο δυνατά. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση. Αλλά, επικρατήσαμε δίκαια κι αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα στους παίκτες που έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στους προπονητές για την προσπάθεια που έχει γίνει. Δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα προσπαθούμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαστε επίσημα στα πλέι οφ κι είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Σε ερώτηση για το τάιμ άουτ που πήρε στο τέλος, παρά τη διαφορά στο σκορ, απάντησε: «Έχει δοθεί έκταση σε μία φάση που εξήγησα πριν στον κύριο Λυκογιάννη. Το είχα ζητήσει από πριν, καθώς θεώρησα πως θα είχαμε ένα δευτερόλεπτο. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση και δεν έχω κάτι με τη Ρόδο, που έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά ούτε και μας πείραξε κάποιος στο γήπεδο. Υπάρχει σεβασμός και δεν έχουμε δείξει τίποτα τέτοιο. Συζήτησα με τον κύριο Λυκογιάννη, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν κάνουμε τέτοια πράγματα στην Κηφισιά. Το ξαναλέω, δεν υπήρχε ίχνος προσβολής, ούτε για την ομάδα, ούτε για τον κόσμο ούτε για τους παίκτες».

Από την πλευρά του ο Λίνος Χρυσικόπουλος ανέφερε: «Όταν νικάς σε μια έδρα που έχουν χάσει ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ νίκησε στην παράταση σημαίνει πολλά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Πήραμε μεγάλη διαφορά που μας κράτησε στο τέλος κι έτσι πήραμε το παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε τα πλέι οφ, που θα παίξουμε με Άρη ή ΠΑΟΚ, ενώ έχουμε και ένα παιχνίδι ακόμα στην έδρα μας για να παλέψουμε».