Η Κηφισιά μετά το σπουδαίο “διπλό” της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ, γνώρισε εντός έδρας ήττα από το “νεοφώτιστο”  Λαύριο με 79-82.

Ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η συγκεριμένη ήττα δεν αλλάζει κάτι στο μυαλό του, όπως δεν άλλαξε κάτι και η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε σίγουρος πως μέσα από την σκληρή δουλειά, θα επιστρέψουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Το Λαύριο στο πρώτο ημίχρονο μας δημιούργησε προβλήματα με τα οκτώ τρίποντα. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε την άμυνά μας, καθώς στην επίθεση δεν είχαμε πρόβλημα και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Χάσαμε στο τέλος, βέβαια. Αυτή η ήττα δεν αλλάζει κάτι στο μυαλό μας, όπως τίποτα δεν άλλαξε και με τη νίκη της προηγούμενης βδομάδας επί του ΠΑΟΚ. Είμαστε μια νεανική ομάδα, δουλεύουμε κάθε ημέρα σκληρά και πάνω από όλα έχουμε θέληση, οπότε θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στο Λαύριο και καλή συνέχεια».

Από πλευράς παικτών, ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Ανέβηκαν όλοι στο τρίποντο λόγω της απουσίας του ψηλού. Βελτιώσαμε την άμυνά μας και φέραμε το ματς στα μέτρα μας. Δεν θα σχολιάσω την τελευταία φάση. Όλοι, πάντως, λένε ότι το καλάθι του Μαυροειδή ήταν εντός χρόνου. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα καταφέρουμε να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία μέσα στο παρκέ».