Σκληρός με τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, μίλησε για έλλειψη κινήτρου εκ μέρους τους, τονίζοντας πως το αμυντικό κομμάτι ήταν αυτό που καθόρισε την έκβαση της αναμέτρησης, σημείο όπου οι παίκτες του ήταν ανέτοιμοι στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Όπως είπε και ο Χάρης –σ.σ. Μαρκόπουλος- στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το ματς, βγάλαμε τον Κόροιβο από το ρυθμό του και τον αναγκάσαμε να εκτελέσει περισσότερα τρίποντα από δίποντα και είχαμε ένα προβάδισμα 10-12 πόντων. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο στον τομέα της άμυνας. Δεχθήκαμε 55 πόντους σε ένα ημίχρονο και έχω την αίσθηση ότι στις τελευταίες 13 επιθέσεις δεχθήκαμε σε όλες καλάθι. Όσο αδιάφορο και να είναι το παιχνίδι και χωρίς κίνητρο και χωρίς θέληση δείχνει την εικόνα των δύο ομάδων. Η μια ήθελε να κερδίσει και η άλλη απλά διαδικαστικά να παίξει. Εμείς αυτό δεν το έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και μας έχει προβληματίσει αρκετό καιρό τώρα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από υπομονή να τελειώσει το πρωτάθλημα και να χτίσουμε την ομάδα με έναν άλλο τρόπο που ίσως να μας ταιριάζει καλύτερα».

Ο Δημήτρης Μαυροειδή, από την πλευρά των παικτών, ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Κόροιβος ήθελε πολύ τη νίκη για τα πλέι οφ. Εμείς δεν έχουμε κάποιο στόχο είχαμε και τραυματισμούς. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά κάναμε αυτά που ήθελε ο προπονητής όμως ο Κόροιβος είχε διαβάσει την απουσία των «κοντών», μας πίεσε πολύ κάναμε πολλά λάθη λόγω κούρασης δεν παίξαμε την άμυνα που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο Κόροιβος να πάρει τη νίκη».