H Νέα Κηφισιά μετά το νικηφόρο ξεκίνημα της στην Basket League με αντίπαλο τον “νεοφώτιστο” Αρκαδικό, ετοιμάζεται για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ(17/10, 17.00), στο κλειστό της Πυλαίας. 

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης(16/10) για τη Θεσσαλονίκη, χωρίς τους Πέταρ Πόποβιτς και Τσαντ Φρέιζερ, καθώς οι δύο παίκτες ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Λίγο πριν την αναχώρηση της Κηφισιάς για τη συμπρωτεύουσα, ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλλόγου για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος που έχει έμπειρους Έλληνες και ξένους παίκτες και κυρίως τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν ένα πολύ ομοιογενές σύνολο και ειδικά παίζοντας στο γήπεδό τους κάνουν την αποστολή μας πάρα πολύ δύσκολη. Θα πρέπει να παίξουμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση, να μειώσουμε τα λάθη μας και να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ για να φανούμε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι».