Η Νέα Κηφισιά θα φιλοξενηθεί το Σάββατο(14/11, 17.00) στο ΔΑΚ Καλαμίτσας από την Καβάλα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα παραταχτεί με  δύο νέες προσθήκες στην σύνθεση της(Γλυνιαδάκης και Σμιθ),  έχοντας ως σκοπό την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, πως κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η συγκέντρωση. Παράλληλα, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης  μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της ομάδας των Βορείων Προαστίων, δηλώνοντας χαρούμενος για την επιστροφή του στην Ελλάδα και έτοιμος να συνεισφέρει στην αυριανή(14/11) προσπάθεια.

Aναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ηλίας Παπαθεοδώρου: “Παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για να κερδίσει το παιχνίδι λόγω της βαθμολογικής της θέσης. Προέρχεται από μια καλή εμφάνιση εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ. Έχει σημαντικούς παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς και σε συνδυασμό με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδό τους κάνει το παιχνίδι για μας πολύ δύσκολο. Έχουμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ μας οι οποίες θα δούμε πως θα επηρεάσουν το παιχνίδι μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο ώστε να διεκδικήσουμε το ματς”.

Aνδρέας Γλυνιαδάκης: “Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Ελλάδα και θα φορέσω τη φανέλα της Κηφισιάς. Ξέρω πόσο καλά οργανωμένος σύλλογος είναι και συνεπής. Έχει αλλάξει το ελληνικό πρωτάθλημα στα τρία χρόνια που παίζω στο εξωτερικό αλλά παραμένει μια δυνατή league στην Ευρώπη. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο θέλει να κερδίσει η Καβάλα αύριο λόγω βαθμολογικής θέσης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το διπλό κι εγώ από την πλευρά μου θέλω να συνεισφέρω όσο πιο πολύ μπορώ σε αυτό”.