Η Νέα Κηφισιά θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη(24/12, 16.00) στο “Μελίνα Μερκούρη” από το Ρέθυμνο στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Basket League.

To συγκρότημα των Βορείων Προαστίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (24/12) αναμέτρηση και αναχώρησε για την Κρήτη το μεσημέρι της Τετάρτης (23/12), στοχεύοντας στο “διπλό” μετά και την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό τη Δευτέρα(21/12). Μοναδική απουσία για τον Ηλία Παπαθεοδώρου θα είναι ο Γιάννης Χατζηνικόλας, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά τον τραυματισμό του. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στον αμυντικό τομέα και να ελέγξει το ρυθμό, προκειμένου να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα η οποία στο γήπεδό της παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό. Εμείς πρέπει γρήγορα να συγκεντρωθούμε στο ματς, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι και να περιορίσουμε τους καλούς παίκτες του Ρεθύμνου. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.