Ο προπονητής της ΚηφισιάςΗλίας Παπαθεοδώρου  σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα ανέφερε πως στην ουσία η νίκη αυτή έσωσε την κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Σήμερα (06/02) κάναμε πάρα πολύ εμφάνιση, ειδικά στην επίθεση βρέθηκαν σε εξαιρετική βραδιά όλοι οι παίκτες μας, ακόμα και ο παίκτης που φέραμε πριν από τρεις ημέρες ήταν πολύ εύστοχος. Καταφέραμε μετά τα πρώτα 10-12 λεπτά να πάρουμε μεγάλη διαφορά, παίξαμε σοβαρά έως το τέλος, σεβόμενοι τον αντίπαλό μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τη σημερινή, αλλά και για όλη την προσπάθεια συνολικά. Σήμερα (06/02), μπορεί να φανεί παράξενο αυτό που λέω, σώσαμε την κατηγορία και συνεχίζουμε βλέποντας τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε . Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του κόουτς, ο οποίος έχει καταφέρει με δύσκολες συγκυρίες να παραμείνουν τα Τρίκαλα στην Α1 και πιστεύω ότι επειδή είναι έμπειρος και έξυπνος θα βρει και πάλι τον τρόπο να κάνει το ίδιο. Καλή συνέχεια και καλή επιστροφή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που ασχολούμαστε όλη την ημέρα με το μπάσκετ να μην ξέρουμε πιο ρόστερ θα έχουμε την επόμενη ημέρα. Αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα πριν από δεκαπέντε ημέρες. Η διαφορά Κηφισιάς και Τρικάλων είναι ότι η ομάδα μας έχει και μερικούς καλούς Έλληνες παίκτες και είναι πιο εύκολο να φέρει και έναν ξένο παίκτη, οπότε δεν έχουμε πληρώσει την απουσία του Λόουερι, αλλά το πρόβλημα υφίσταται και είναι πολύ μεγάλο και δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει σοβαρή δουλειά με αυτά τα δεδομένα».

Ο Ρόσκο Σμιθ, από την πλευρά του, δήλωσε: «Είχαμε μια καλή ημέρα σήμερα (06/02). Παίξαμε σκληρά κι όλοι εκτέλεσαν σωστά και σε άμυνα και σε επίθεση. Παίξαμε επιθετικά στην άμυνα από την αρχή του αγώνα και η επικοινωνία μας στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση ήταν εξαιρετική κι αυτό αρκούσε για να κερδίσουμε το ματς».