Ο Βασίλης Καββαδάς  μπορεί να ετοιμαζόταν να μετακομίσει στην Ρόδο για χάρη του Κολοσσού, όμως φαίνεται πως τελικά θα ακολουθήσει άλλο δρομολόγιο. 

Ο σέντερ του Ολυμπιακού βρισκόταν πολύ κοντά στην ένταξη του στον Κολοσσό , όμως τις τελευταίες μέρες υπήρξαν ανατροπές στην υπόθεση του. Η Κηφισιά του Ηλία Παπαθεοδώρου έδειξε θερμό ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη με την μορφή δανεισμού , ο ίδιος φαίνεται να προτιμάει να μείνει στην Αθήνα και πλέον η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι πολύ κοντά. Μια τέτοια προσθήκη θα δυνάμωνε σημαντικά την γραμμή των ψηλών της ομάδας των βορείων προαστίων και απομένει πλέον να δούμε την οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

Για τον Βασίλη Καββαδά είχαν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου,όπως ο Άρης, αλλά ο παίκτης τελικά δεν αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό και πλέον παραχωρείται μόνο με την μορφή δανεισμού. 

Το προσεχές καλοκαίρι ο Έλληνας σέντερ έχει την δυνατότητα να μείνει ελεύθερος από τους “ερυθρόλευκους” χρησιμοποιώντας σχετικό όρο στο συμβόλαιο του, με την προϋπόθεση ότι και η ομάδα του Πειραιά δεν θα έχει ενεργοποιήσει την ρήτρα ανανέωσης που υπάρχει. 

  Δημοσθένης Παπαδημητρίου