Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κέρβιν Μπρίστολ, με τον team manager της Κηφισιάς, Σάββα Νικητάκη, να είναι ο άνθρωπος που τον παρέλαβε από το «Ελ.Βενιζέλος». Ο Αμερικανός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι η Κηφισιά αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, εκθειάζοντας παράλληλα και το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Προπόνηση με το καλημέρα για τον  Κέρβιν Μπρίστολ ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου (26/9) ανυπομονώντας να ενταχθεί στην ομάδα.

Ο νέος παίκτης της Κηφισιάς θα πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση και τη Δευτέρα (28/9) θα περάσει από τον καθιερωμένο ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο.

Ο Μπρίστολ είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην Κηφισιά και στη Basket League καθώς όπως τόνισε αποτελεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ας δούμε τι δήλωσε:

Για την Κηφισιά: «Η ομάδα της Κηφισιάς είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά στην Ευρώπη. Υπάρχουν  ομάδες στην Ελλάδα που παίζουν στην Euroleague και στο Eurocup οπότε το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό».

Για τους στόχους του: «Θέλω παίξω καλά και να βελτιωθώ φέτος. Ξέρω ότι οι προπονητές μου θα με βοηθήσουν να ενταχθώ στην ομάδα. Στόχος μου είναι να γίνω βασικό κομμάτι της ομάδας και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Δυνατό στοιχείο στο παρκέ: «Είμαι καλός στα κοψίματα και στο να παίρνω ριμπάουντ. Θυσιάζομαι στο παρκέ και βουτάω για την μπάλα».

Για τους φιλάθλους: «Θα ήθελα οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια μας. Εμείς θα δίνουμε το 100% σε κάθε ματς για εκείνους. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω τη Δευτέρα στο παιχνίδι και εύχομαι να τους βλέπω στο γήπεδο σε κάθε αγωνιστική».