Η αποστολή της ομάδας της Νέας Κηφισιάς αναχώρησε προ ολίγου με προορισμό την Κύμη. Εκεί, ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων θα αγωνιστεί στο τουρνουά του ομώνυμου Γυμναστικού Συλλόγου, όπου συμμετέχουν παράλληλα ο ΚΑΟΔ και ο Πανελευσινιακός.

Αναλυτικότερα η σχετική ανακοίνωση:

«Με προπόνηση το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κηφισιάς, ενόψει της συμμετοχής της στο τουρνουά της Κύμης, που θα διεξαχθεί με την παρουσία της τοπικής ομάδας του Πανελευσινιακού και του ΚΑΟΔ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε την ευτυχία να έχει στη διάθεση του, τους Δημήτρη Μαυροειδή και Μιχάλη Κακιούζη που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Παναγιώτης Καυκής για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Ο Κέιντ Ντέιβις ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. 

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε οδικός για την Κύμη, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να παίρνει στην αποστολή τους : Μενουδάκο, Τσαλδάρη, Κακιούζη, Λιακόπουλο, Μαυροειδή, Γιούιν, Τζάκσον, Ντούβνιακ, Ψαθά, Πεσάκοβιτς, Καυκή, Μελισσαράτο, Πόποβιτς και Ντέιβις.

Το 1ο τουρνουά μπάσκετ του Γ.Σ. Κύμης θα διεξαχθεί 12-13 και 14 Σεπτεμβρίου με την Κηφισιά να αντιμετωπίζει κατά σειρά Τον Κ.Α.Ο.Δράμας(12/09), τον Γ.Σ Κύμης(13/09) και τον Πανελευσινιακό (14/09)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/9/2014

ΩΡΑ 18:00       Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

ΩΡΑ 20:00       ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΑΟΔ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/9/2014

ΩΡΑ 18:00         Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ

ΩΡΑ 20:00         ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΚΑΟΔ

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9/2014

ΩΡΑ 18:00         Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ- ΚΑΟΔ

ΩΡΑ 20:00         ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ».