Ο Μάκης Αγγελόπουλος εγγυήθηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube ότι η Ένωση να βρει πάλι το δρόμο της και ότι τα οικονομικά προβλήματα θα λυθούν. Τόνισε επίσης ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει. Και αυτό ακριβώς κάνει όλο το καλοκαίρι.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει καταβάλει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από την αρχή του καλοκαιριού για έξοδα που αφορούν τόσο σε προκαταβολές για bans και δεδουλευμένα της περσινής αγωνιστικής περιόδου, όσο και για την κατάρτιση του φετινού ρόστερ, καθώς και για τις ανακατασκευές του σταδίου.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τις επόμενες εβδομάδες τα bans (που έφτασαν πρόσφατα στον αριθμό-ρεκόρ των 14) να αρχίσουν να μειώνονται, καθώς ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων έχει ήδη πάει σε προκαταβολές παικτών που έχουν απευθυνθεί στο ΒΑΤ της FIBA.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η κατάσταση στην ΑΕΚ έχει αρχίσει να ομαλοποιείται με τις ενέργειες που έχει κάνει ο Μάκης Αγγελόπουλος τους τελευταίους δύο μήνες. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές και η προσδοκία όλων στην ΚΑΕ είναι οι “κιτρινόμαυροι” να μπουν πάλι σε τροχιά διεκδίκησης τίτλων, όπως ήταν δηλαδή πριν από την εμφάνιση της πανδημίας…