Η ΑΕΚ συνεχίζει να «χτίζει» ένα λαμπρό μέλλον και αυτό θα έχει θέση και ο Βίκτωρ Γκουαλτιέρι. Ο 17χρονος γκαρντ, «προϊόν» των υποδομών του Αιγάλεω και που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Πανελευσινιακό, αποτελεί πια παίκτη της Ένωσης, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Ελευσίνας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα τμήματα υποδομής, από τα οποία επιθυμεί να στελεχώσει το ρόστερ του ανδρικού τμήματος.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι συμφώνησε με τον Πανελευσινιακό για την παραχώρηση του Βίκτωρα Γκουαλτιέρι (17 χρ., 1μ.91).

Η μεταγραφή του νεαρού γκαρντ με συμμετοχές στα εθνικά κλιμάκια αποτελεί ακόμη ένα «κρίκο» στην «αλυσίδα» του «project» της ΑΕΚ, το πλήρες περιεχόμενο του οποίου θα γίνει γνωστό το προσεχές διάστημα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις στο δεύτερο χρόνο της αναγεννησιακής της πορείας στα επίπεδα των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης. Η παραγωγική διαδικασία αποτελεί πάντα βασική κατεύθυνση για την ενιαία ΑΕΚ, η οποία συν-εργάζεται ως σύλλογος και ΚΑΕ, με διπλό στόχο: τον πρωταθλητισμό των αγωνιστικών Τμημάτων, και την ανάδειξη νέων αθλητών.

Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ των αγωνιστικών Τμημάτων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την στελέχωσή τους, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και περιλαμβάνει εκπλήξεις».