Ο προπονητής της ΑΕΚ, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση της ομάδας, τονίζοντας ότι έτσι θα πρέπει να αγωνίζονται.

Αναλυτικά τι ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου μετά την εμφατική νίκη της ΑΕΚ, επί του Προμηθέα:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη τους. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα και για να είμαι ειλικρινής φοβόμουν το πώς θα παρουσιαστούμε σήμερα (04/03) με βάση και την κούραση από τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Είχα πει ότι θα πρέπει να διαλύσουμε την Πάτρα και να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας έτσι ώστε να πάμε ανεβασμένοι και με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι με τη Μονακό. Ήταν πολύ σημαντικό ότι βάλαμε ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι μας τους Μαυροκεφαλίδη και Νιούλεϊ και ότι πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση παρά τα προβλήματα με τις απουσίες και τους τραυματισμούς βασικών παικτών. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζει η ΑΕΚ, η εμφάνισή μας μου θύμισε την αρχή της χρονιάς».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη ρωτήθηκε, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει:

«Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη σήμερα (04/03), ήταν όλοι πολύ καλοί. Εμείς δεν παίξαμε πολύ καλά κόντρα στη Μονακό, παρ’ όλα αυτά θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».