Ο Έντιν Άτιτς κατάφερε να παραμείνει το ρόστερ της ΑΕΚ και να μην δοθεί δανεικός όπως ανακοίνωσε χθες με επίσημη ανακοίνωση η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ και σήμερα (17/9), έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας για τους στόχους της ΑΕΚ, για τον Γιούρι Ζντοβτς και για τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για τους στόχους της ΑΕΚ είπε: ««Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος που κατάφερα να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να παραμείνω στο ρόστερ της ομάδας. Επιτέλους, έχω την ευκαιρία που έψαχνα για να δείξω τι αξίζω και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου στην επίτευξη των στόχων της».

Για την εμφάνιση του με την ΤΣΣΚΑ και τις αντιδράσεις του κόσμου: «Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για την στήριξη τους. Θα προσπαθήσω όσο πιο σκληρά μπορώ για να ανταποκριθώ στις τις προσδοκίες, που έχουν για μένα».
 
Για τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Γιούρι Ζντόβτς είπε: «Ο Πρόεδρος μού είπε ότι πιστεύει σε μένα πάρα πολύ.  Με τον κόουτς Ζντοβτς μιλήσαμε μετά την προπόνηση και μου είπε ότι θα μου δώσει τις ευκαιρίες που θέλω. Του είπα, ότι ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα, έχω «δεθεί» εδώ με όλους, και είμαι πολύ ικανοποιημένος, που θα δουλέψω μαζί του».
 
Για το Basketball Champions League είπε: «Ναι, ο πιο υψηλός στόχος είναι σίγουρα αυτός, και είμαι πανέτοιμος ώστε να βοηθήσω την ομάδα στο να φτάσει στους τελικούς».