Για όλους και για όλα μίλησε ο Κάρλ Ίνγκλις στην “Real“. Tι είπε για τους στόχούς του αλλά και το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα.

Μερικά αποσπάσματα της συνέντευξής του:

Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος: «Τρέξιμο και ένταση στην Ισπανία, πιο πολύ παιχνίδι επαφής και δύναμη εδώ».

Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ: «Πάντα αποφασίζω συνειδητά. Στην αρχή είχα αντιρρήσεις, αλλά όσα μου είπε ο κ. Αγγελόπουλος τις διέλυσαν. Είμαι ευχαριστημένος, η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο».

Για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Ναι, είχαμε διαπραγματεύσεις, όμως τελικά στράφηκαν σε άλλη κατεύθυνση».

Για τη «μάχη» του τίτλου: «Το μπάσκετ είναι περίεργο άθλημα, ο καθένας στη μέρα του μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε. Θα έλεγα ότι φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά επειδή έχω συνεργαστεί με τον κόουτς Ιβάνοβιτς είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσει έτοιμη την ομάδα του τη στιγμή που πρέπει. Ρωτήστε με ξανά πριν αρχίσουν οι τελικοί».

Για το πότε η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να μπει στη «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλητή: «Είμαστε ακόμη στην αρχή, το σημαντικό είναι να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή. Χρειάζονται επενδύσεις, χρήματα, σπόνσορες, όχι απλώς ένα θερμό κοινό. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν έφτασαν τυχαία ψηλά».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Παίζω με ενέργεια, οι φίλαθλοι μου τη μεταδίδουν κι εγώ τους την ανταποδίδω. Τους αγαπάω, δεν μπορείς να είσαι ψυχρός, έτσι είναι το άθλημα».

Για τους στόχους του: «Να κερδίζω πάντα, να κατακτήσω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα».

Για τη φετινή Euroleague: «ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Φενέρ, Εφές».