Η ΑΕΚ παρά την πίεση του ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει στο τρίτο παιχνίδι της σειράς για τα Playoffs της Stoiximan Basket League με 87-81. Οι Θεσσαλονικείς έχουν παράπονα από τη διαιτησία του ματς σχετικά με την επίμαχη φάση του Love που κόπηκε από τον Macon αντικανονικά.

Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός της Ένωσης Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε στην επίμαχη φάση του αγώνα λέγοντας πως ο αντίπαλός της καλά κάνει και έχει πάτημα, ωστόσο η ομάδα του άντεξε στην πίεση του “Δικέφαλου του Βορρά” και προετοιμάζεται για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τι δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου:

«Κλεινουμε 31 ημερες μαζί. Η καταπόνηση μας ήταν μεγάλη, όπως και το στρες. Το πρόγραμμα της ομάδας ήταν εφιαλτικό. Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το ενεργειακό κομμάτι. Σήμερα ο ΠΑΟΚ ωφελήθηκε όταν το παιχνίδι άρχισε να έχει διακοπές. Είμαστε ευχαριστημένοι, να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό, οι παίκτες κλήθηκαν να αλλάξουν τσιπ και από ένα είδος… μουσικής, πήγανε σε άλλο.

Αυτό που είπα στα αποδυτήρια, ξεκινάμε τους ημιτελικούς την Τετάρτη. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα προγραμμα. Θα κάνουμε εξετάσεις για να δούμε που βρισκόμαστε. Να συνδυάσουμε την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός και τι μπορούμε να ελέγξουμε εμείς στο παιχνιιδ. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μαζί, να έχουμε ομαδικό πνεύμα και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει.

Η ομάδα τακτικά, ήταν πολύ καλά δουλεμένη. Μην ξεχνάτε ότι λείπει ένας παίκτης, ο Λάνγκφορντ που παίρνει 22 προσπάθειες. Είναι ο ηγέτης της, αυτός που παίρνει την ευθύνη και το στρες. Εμείς θέλαμε να βάλουμε ενέργεια και ρυθμό και να βελτιώσουμε την γρήγορη επίθεση μας.

Καλά κάνει ο αντίπαλος και έχει πάτημα. Αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού, κανείς δεν θέλει να χάνει. Εμείς θέλαμε να ασχοληθούμε με εμάς. Τα λάθη είναι φυσιολογικά. Ο ΠΑΟΚ βοήθησε την ποιότητά του με τον χρόνο που σταματούσε συνεχώς στην 3η περίοδο. Η πίεση ήταν με την ΑΕΚ. Εμείς προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε».