Ο Βαγγέλης Αγγέλου άνοιξε τα χαρτιά του στην Cosmote TV και μίλησε για την δουλειά που θέλει να γίνει στην ΑΕΚ.

Ο νέος κόουτς των κιτρινόμαυρων που προσπαθεί να κάνει ταχύρυθμα μαθήματα στην ομάδα ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (28/4) τόνισε ότι αυτό που θέλει να καταλάβουν όλοι σε αυτό το 10ήμερο είναι ότι πρέπει να κάνουν περισσότερα και να μιλάνε λιγότερο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV:

Για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να είναι σε έναν καλό βαθμό ετοιμότητας μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Στις πρώτες 10 μέρες μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα γνωριμίας και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε περισσότερα και να μιλάμε λιγότερο. Άρα τώρα είμαστε στο «κάνουμε» για να δούμε τι κάνουμε και τι πρέπει να αλλάξουμε.

Πρέπει να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να δούμε ποιες είναι οι απόψεις του άλλου. Η ΑΕΚ έχει παίκτες με διαμορφωμένη προσωπικότητα.».

Για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο και αν τον υπολογίζει: «Αυτή τη στιγμή είναι μέσα στο 10ήμερο. Δεν είναι ώρα για αποφάσεις, είναι ώρα για γνωριμία και για πράξεις».

Για το αν κοιτάει και στο αύριο και στην επόμενη σεζόν: «Όχι, βλέπω την 40ήμερη προσπάθεια και μένω εκεί».

Για την κατάσταση που βρήκε: «Σε μια χαρά κατάσταση είναι η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει καμένη γη, υπάρχει μια αλλαγή και θα δούμε σε 10 μέρες».

Στο μεταξύ, ομάδα προπονήθηκε σήμερα ενόψει του αυριανού (21/4) φιλικού με το Περιστέρι τον Matt Lojeski που επέστρεψε από τις ΗΠΑ να κάνει ατομικό.

Η ΑΕΚ, εξάλλου, θα δώσει αύριο (21/4, 17:00) φιλικό στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι με αντίπαλο το Περιστέρι.