Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ ως τον πάγκο της σεζόν. Ο Χαλκιδαίος κόουτς και ο Ιωνικός ανακοίνωσαν σήμερα ότι χωρίζουν σαν φίλοι και η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου θα κάθεται στον κιτρινόμαυρο πάγκο ως το τέλος της σεζόν, αντικαθιστώντας εκεί τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τον Γιώργο Λιμνιάτη, που κάθισε στον πάγκο της ομάδας στην χθεσινή ήττα από τον Προμηθέα ως υπηρεσιακός προπονητής (η ΑΕΚ του είχε ζητήσει να μείνει ως πρώτος προπονητής ως το τέλος της σεζόν, αλλά εκείνος δεν ήθελε να παραμείνει).

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ξέρει την ομάδα. Ήταν και πριν από 13 χρόνια στην ΑΕΚ, οπότε η ΑΕΚ δεν του είναι άγνωστη και θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια. Το τεχνικό επιτελείο του Αγγέλου θα απαρτίζεται και από τους Mάριο Μπατή, Διονύση Αγγέλου.

Επίσης η ομάδα ανακοίνωσε ότι στο τεχνικό τιμ θα παραμείνουν οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, Σάββας Συμεωνίδης και Βαγγέλης Τσεπέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η AEK ΒC ανακοινώνει σήμερα (15/04) την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου. Οι δύο πλευρές συνήψαν συμφωνία έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χαλκιδαίος τεχνικός επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ μετά από 13 χρόνια (από την περίοδο 2007-2008), και αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Υπήρξε προπονητής στη Χαλκίδα κι ακολούθησαν η ΑΕΚ, τα Τρίκαλα, ο Άρης, ο Προμηθέας και η Λάρισα. Διετέλεσε προπονητής της Anadolu Efes, ενώ εργάστηκε και ως assistant coach στο πλευρό του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μέχρι πρότινος υπήρξε προπονητής του Ιωνικού Hellenic Coin.

Το τεχνικό επιτελείο του θ’ απαρτίζεται και από τους Mάριο Μπατή, Διονύση Αγγέλου.

Βιογραφικό Μ. Μπατή: Υπήρξε μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον Ιωνικό. Ως αθλητής αγωνίστηκε σε Φάρο, Πανιώνιο, Ηράκλειο, Νήαρ Ηστ, Ηλυσιακό, Ολύμπια Λ. , Μαρούσι, Απόλλωνα Π., Ιωνικό Ν., Μεγαρίδα.

Βιογραφικό Δ. Αγγέλου:

Υπήρξε μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον Ιωνικό. Υπήρξε επίσης μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άρη και της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Τη διετία 2016-18 δούλεψε στο προπονητικό πρόγραμμα της Α.Κ. Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου. Διετέλεσε προπονητής στην Ομάδα Παίδων της Νέας Ραιδεστού.

Παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας» οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, Σάββας Συμεωνίδης και Βαγγέλης Τσεπέλης.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Αγγέλου, λίγες ώρες αφ’ ότου ο Ιωνικός είχε ανακοινώσει ότι χώρισαν οι δρόμοι με τον Χαλκιδαίο κόουτς και την ομάδα θα κοουτσάρει ως το τέλος της σεζόν ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Αγγέλου, Άγγελος Τσίκληρας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε την ομάδα μας σε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι της σεζόν και την οδήγησε, επιδεικνύοντας εξαιρετικό έργο, στην άνετη εξασφάλιση της παραμονής της στην Stoiximan Basket League, που αποτελούσε άλλωστε και το βασικό στόχο.

Δουλεύοντας με άκρως επαγγελματικό τρόπο και δείχνοντας απόλυτη αφοσίωση στην ομάδα μας, ο κόουτς Αγγέλου κέρδισε το σεβασμό όλων μας και η διοίκηση δεν θέλησε να σταθεί εμπόδιο στην επόμενη πρόκληση της καριέρας του, στην ομάδα της ΑΕΚ.

Μαζί με τον κόουτς Αγγέλου, από τον IONIKOS BC HELLENIC COIN αποχωρεί και ο assistant coach, Μάριος Μπατής, που ήδη δείχνει ότι διαθέτει λαμπρό μέλλον στο χώρο της προπονητικής.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Για το υπόλοιπο της σεζόν, την ομάδα μας θα καθοδηγήσει ως πρώτος προπονητής ο, μέχρι πρότινος assistant coach, Άγγελος Τσίκληρας».

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΑΕΚ

 

Η AEK ΒC ανακοινώνει σήμερα (15/04) την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου. Οι δύο πλευρές συνήψαν…

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ

 

Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Βαγγέλη Αγγέλου. Tον…

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021