Τυχερός ήταν ο παίκτης της ΑΕΚ, Kinsgley Moses, καθώς γλίτωσε από το χειρότερα. Ο σέντερ της Ένωσης τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με την Strasbourg στο Basketball Champions League.

Οι κιτρινόμαυροι φοβήθηκαν μήπως έχει πάθει ζημιά. Οι περιπτώσεις των Γκίκα και Moreira που έπαθαν ρήξεις ήταν πρόσφατες και στην ΑΕΚ αγωνιούσαν και προσεύχονταν να μην έχει πάθει ζημιά και ο Moses.

Τελικά οι προσευχές τους έπιασαν τόπο. Η μαγνητική έδειξε ότι ο Νιγηριανός έχει υποστεί μια διάταση στον αστράγαλο και έτσι χάνει το επόμενο ματς με τον Ηρακλή (20/3, 17:00) για την Basket League και μετά βλέπουμε, καθώς η κατάστασή του θα γίνεται επανεκτίμηση της κατάστασής του μέρα με τη μέρα από τον διευθυντή του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό.

Ο Νιγηριανός εξάλλου, υποβάλλεται ήδη σε θεραπευτική αγωγή υπό την εποπτεία του επικεφαλής του τμήματος Φυσικοθεραπεία της Ένωσης, Σταύρου Τόιλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Σε μαγνητική τομογραφία στο Metropolitan General υπεβλήθη ο Kingsley Moses μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με την Strasbourg.

Ο Νιγηριανός διεγνώσθη, ότι υπέστη διάταση αριστεράς ποδοκνημικής.

Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά υπό την επίβλεψη του Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού.

Ο αθλητής υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή υπό την εποπτεία του επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Σταύρου Τόιλου.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ KINGSLEY MOSES

 

Σε μαγνητική τομογραφία στο Metropolitan General υπεβλήθη ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, μετά τον τραυματισμό του στην…

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021

 

 

Tags:
ΑΕΚ