Το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ακόμα νωπό. Από την άλλη όμως, η ομάδα έχει αρχίσει να περνάει ήδη στην επόμενη μέρα και η διοίκηση προσπαθεί να βρει τον «εκλεκτό» που θα του δώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Ακόμα όπως είπαμε είναι αλλά ήδη η ΑΕΚ κοιτάει στην επόμενη μέρα και μάλιστα κάποια σενάρια αναφέρουν ότι ανάμεσα στις άλλες περιπτώσεις που εξετάζει η ομάδα είναι κι αυτή του Ηλία Ζούρου. Βέβαια σύμφωνα με τα σενάρια αυτά η περίπτωση του Ζούρου δείχνει να έχει για την ώρα ως… ορίζοντα το καλοκαίρι και όχι το αύριο.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην παρούσα φάση η ομάδα ψάχνει για έναν προπονητή για το αύριο.

«Και τι θα γίνει με το σήμερα;», θα ρωτήσετε εύλογα. Η ΑΕΚ επειδή είναι δύσκολο να βρει τώρα τον κατάλληλο άνθρωπο ίσως μεταθέσει το θέμα του μόνιμου προπονητή για το καλοκαίρι. Να αναβάλει δηλαδή τώρα τα ηνία κάποιος μέχρι να βγει η σεζόν και το καλοκαίρι να έρθει στην ομάδα ο κόουτς που θα χτίσει την ΑΕΚ του αύριο. Αυτό το ενδεχόμενο δεν δείχνει και… τρελό.

Δύσκολα βλέπετε, θα έρθει τώρα κάποιος να αναλάβει μια ομάδα που δείχνει να έχει… χτυπήσει σε ξέρα και φαντάζει δύσκολο να γλιτώσει το ναυάγιο (να χάσει δηλαδή και το πρωτάθλημα και να μείνει έτσι χωρίς ούτε μισό τίτλο σε αυτή την σεζόν την οποία είχε ξεκινήσει με όνειρα για 5 στους  5 τίτλους που θα διεκδικούσε).

Έτσι ως πιο νορμάλ σενάριο ακούγεται αυτό που λέει ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει και θα κλείσει την σεζόν με τον βοηθό του Παπαθεοδώρου, τον Γιώργο Λιμνιάτη, ή με κάποιον άλλο κόουτς (ακούγεται και ένα από τα… δικά της παιδιά, ο Βαγγέλης Ζιάγκος) και μετά θα πάει σε επιλογή προπονητή για τη νέα σεζόν.

Ο Ζούρος πάντως, ήταν πάντα στα υπόψιν της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται το φλερτ που υπήρχε να καταλήξει αυτή την φορά σε γάμο.