Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε αναγκαστικό ρεπό σήμερα στους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα έχει πολλούς απόντες και δεν μπορεί να προπονηθεί κανονικά. Σαν να μην έφταναν οι πονοκέφαλοι που είχε ο κόουτς της Ένωσης, ο Λίνος Χρυσικόπουλος γύρισε με ενοχλήσεις στη μέση από την Εθνική.

Ο κιτρινόμαυρος πάουερ φόργουορντ έπαιξε στο χθεσινό (21/2) νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Βουλγαρία στην 1η Αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2021.

Έμεινε εκτός 12άδας για το επόμενο ματς της Εθνικής (εκτός έδρας με την Βοσνία στις 24/2). Γύρισε, όμως, πίσω με ένα… θεματάκι στη μέση. Η κατάστασή του δεν δείχνει ανησυχητική, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει 100% στις επόμενες μέρες.

Από την άλλη στα «πιτς» παραμένουν οι τραυματίες Keith Langford, Kendrick Ray, Jerai Grant, Νίκο Γκίκας.

Στην Εθνική Ελλάδας είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος, ενώ στην Εθνική Λιθουανίας είναι ο Jonas Maciulis.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Μετ’ εμποδίων εξακολουθεί να διεξάγεται η προετοιμασία της «Βασίλισσας» ενόψει της αναμέτρησης με Ρέθυμνο.

Ο Κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε αναγκαστικό ρεπό στους παίκτες του για αύριο (Κυριακή, 23/02) ελέω συνθηκών.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» δεν έχει προς το παρόν στη διάθεσή του τους διεθνείς Jonas Maciulis και Χάρη Γιαννόπουλο, και τους τραυματίες Keith Langford, Kendrick Ray, Jerai Grant, Νίκο Γκίκα. Με ενοχλήσεις στη μέση επέστρεψε από την Πάτρα, και την αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας με τη Βουλγαρία, ο Λίνος Χρυσικόπουλος.