Η ΑΕΚ είναι «αρνητική» στον κορονοϊό. Το δεύτερο κύμα εξάπλωσης του Covid-19 που έχει κάνει απειλητική την εμφάνισή του στην Ελλάδα δεν έχει «αγγίξει» την «Ένωση».

Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν ότι βγήκαν «αρνητικά» και τα τα τεστ που έκανε για τον κορονοϊό το δεύτερο γκρουπ παικτών της ΑΕΚ, ενώ η ομάδα είχε ανακοινώσει χθες ότι «καθαρά» ήταν και τα τεστ που είχε κάνει το πρώτο γκρουπ.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε αρχικά για τις εξετάσεις, αλλά και τα τεστ που έκανε το δεύτερο γκρουπ και τόνισε στην ανακοίνωσή της:

«Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (11/08) στο Μetropolitan General, οι εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις των αθλητών του δεύτερου γκρουπ της «Βασίλισσας», υπό τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό, και οι εργοφυσιολογικές – εργομετρικές εξετάσεις υπό τον επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, κ. Σταύρο Τόιλο, καθώς και το τεστ για την ανίχνευση της COVID-19».

Λίγο μετά η ομάδα ανακοίνωσε ότι όλα τα τεστ του δεύτερου γκρουπ για τον ιό βγήκαν «καθαρά».

Επίσης η ΑΕΚ ανέφερε ότι ο Matt Lojeski θα ενταχθεί πλέον κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της «βασίλισσας».

Αναλυτικά η δεύτερη ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Άπαντες οι παίκτες τίθενται στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου εν όψει της αυριανής προπόνησης στο ΟΑΚΑ.

Κι αυτό, διότι υπήρξαν αρνητικά τα τεστ ανίχνευσης COVID-19, και για τους αθλητές, που συμμετείχαν σήμερα στο δεύτερο γκρουπ, μεταξύ των οποίων και ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανοβελγος γκαρντ θα ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της “Βασίλισσας”.»