Το στοιχειό των τραυματισμών συνεχίζει να κάνει… θραύση στην ΑΕΚ και να προκαλεί εφιάλτες στην ομάδα, που έχει μπροστά της αύριο (16/1, 17:00) την μάχη με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ σε εξ αναβολής αγώνα της 4ης Αγωνιστικής της Basket League.

H ΑΕΚ έχει ήδη «εκτός» τους Νίκο Ζήση, Δημήτρη Κατσβελη και Marcus Slaughter, οι οποίοι δεν θα παίξουν ούτε αύριο.

Σαν να μην έφταναν αυτά, το γλυκό έδεσε σήμερα. Ο Vlado Jankovic αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό και αποκλείστηκε από την αυριανή αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Το κακό είχε και συνέχεια. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και οι Ένωσίτες έλεγαν ότι η συμμετοχή του στο αυριανό ματς είναι εξαιρετικά αμφίβολη (θα παίξει μόνο με θαύμα).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Πρωτοφανής στα χρονικά η κακοδαιμονία, που πλήττει την ΑΕΚ.

Δεν έφταναν τα γνωστά προβλήματα, μετ’ εμποδίων πραγματοποιήθηκε (και) η σημερινή προπόνηση του ΟΑΚΑ, αφού ο Κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στη διάθεσή του πέντε (5) παίκτες!

Εκτός μάχης τέθηκαν και οι Βλάντο Γιάνκοβιτς, Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό και αποκλείστηκε από την αυριανή αναμέτρηση της Basket League με Προμηθέα, στην οποία -έτσι ή αλλιώς- η «Βασίλισσα» θα παραταχθεί με «σύνθεση ανάγκης». Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του «Ρόγκα», ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής.

Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δραστηριοτήτων παραμένουν οι τραυματίες Νίκος Ζήσης, Δημήτρης Κατσίβελης και Μάρκους Σλότερ».