Ο Μάκης Αγγελόπουλος, ήταν σήμερα στο κλειστό των Λιοσίων. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε στο νέο παλάτι της «βασίλισσας» και επιθεώρησε τα έργα που γίνονται εκεί.

Αυτή τη περίοδο στο νέο σπίτι της «Ένωσης» γίνεται παράλληλα με άλλες εργασίες και η τοποθέτηση του υποστρώματος των ειδικών μεμβρανών στεγανοποίησης του – υπό κατασκευή  – αγωνιστικού χώρου.

Τον Μάκη Αγγελόπουλος συνόδευσαν στην επιθεώρηση ο General Manager της ομάδας, Γιώργος Χήνας και ο Venue Manager, Γιώργος Πραχαλιάς.

Τα έργα στο σπίτι της «βασίλισσας» προχωράνε με όσο το δυνατόν πιο γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε η ομάδα να μπει όσο πιο σύντομα γίνεται στο «παλάτι» της.

ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Επιστροφή Slaughter 

Στο μεταξύ το όνομα του Marcus Slaughter σβήστηκε από το ιατρικό δελτίο της ομάδας. Ο Αμερικανός σέντερ της «Ένωσης» ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε ((ήττα άρρωστος) και επέστρεψε πίσω στις προπονήσεις του «Δικέφαλου».

Ο Slaughter, που είχε χάσει το ματς με την Λάρισα, έδειξε ότι είναι πλέον «ετοιμοπόλεμος» και φυσικά είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΑΕΚ

Επιθεώρηση του Μάκη Αγγελόπουλου στο «Παλάτι» της «Βασίλισσας» στα Άνω Λιόσια, κατά την τοποθέτηση του…

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020