Ο Βασίλης Ξανθόπουλος γυμνάστηκε κανονικά με την ΑΕΚ σήμερα (5/4) έδειξε ότι έχει αφήσει πια οριστικά πίσω το τραυματισμό του και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στο αυριανό (6/4, 17:00) παιχνίδι με το Λαύριο. Αντίθετα στα «πιτς» ξαναμπήκε ο Τζόρνταν Θίοντορ.

Ο Αμερικανός είχε ταλαιπωρηθεί τελευταία από τραυματισμούς. Εσφιξε τα δόντια και έπαιξε στην ρεβάνς με την Μπάμπεργκ, αλλά η κατάστασή του επιβαρύνθηκε κάπως και έτσι αποφασίστηκε να μπει στα «πιτς» για να αποθεραπευτεί πλήρως και να είναι πανέτοιμος και σιδερένιος ενόψει της μάχης που θα δώσει η ομάδα στην Basket League.

Οσο για τον Ξανθόπουλο, φέτος το… στοιχειό των τραυματισμών δεν τον έχει αφήσει σε ησυχία καθώς ανάμεσα στα άλλα υπέστη και κάταγμα στην μύτη. Ο πολύπειρος γκαρντ ήταν στην αποστολή στην ρεβάνς με την Μπάμπεργκ. Μόνο όμως, για ψυχολογικούς λόγους, καθώς δεν ήταν έτοιμος να παίξει και φυσικά είδε όλο το ματς από τον πάγκο.

Στο πρωτάθλημα έχει να παίξει από τις 2 Φεβρουαρίου και το εντός έδρας ματς με το Ρέθυμνο, ενώ έχει προλάβει να αγωνιστεί μόνο σε 8 ματς της ομάδας. Σε 8 ματς πρόλαβε να παίξει φέτος και στο BCL (είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στην διοργάνωση στις 6 Φεβρουαρίου στην εντός έδρας νίκη επί της Αντβέρπ στην φάση των ομίλων).

Στο μεταξύ ο Βασίλης Καββαδάς παραμένει μεν ακόμα στα «πιτς», αλλά πλέον ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και έτσι η επιστροφή του είναι πια κοντά.