Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε κάθε λόγο να χαμογελάει στην σημερινή (6/3) προπόνηση της ΑΕΚ. Ο προπονητής της «Ένωσης» είδε όλους τους παίκτες του (πλην βέβαια, του μακροχρόνια απόντα, Νίκου Γκίκα, ο οποίος έχει κάνει επέμβαση) να γυμνάζονται κανονικά και να είναι στην διάθεσή του για πρώτη φορά μετά από καιρό. Κι αυτό έγινε, διότι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις από σήμερα.

Ο νεαρός φόργουορντ ήταν τις τελευταίες ημέρες στα πιτς, καθώς είχε μια θυλακίτιδα στο 4ο μετατάρσιο. Ο Ρογκαβόπουλος, όμως, άφησε πίσω τον τραυματισμό του, γυμνάστηκε κανονικά σήμερα και έτσι είναι στη διάθεση του προπονητή του για το αυριανό (7/3) παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ θέλει να πετύχει μια μεγάλη νίκη στο αυριανό ματς για πολλούς. Για να συνεχίσει το αήττητο σερί της (μετράει 14 σερί νίκες στην Basket League και έχει πετύχει ένα ιστορικό για την ομάδα ρεκόρ) και φυσικά για να δείξει ότι είναι έτοιμοι για την δεύτερη μάχη με την Bonn στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, πριν από λίγο, η τελευταία προπόνηση της «Βασίλισσας» ενόψει της αυριανής (07/03) αναμέτρησης με Ηρακλή.

Σε ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από θυλακίτιδα στο 4ο μετατάρσιο.