Ο Jonas Maciulis άφησε οριστικά πίσω του το θέμα που είχε με την μέση. Ο Λιθουανός επέστρεψε από σήμερα στις προπονήσεις της ΑΕΚ και έδειξε ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση.

Ο Jonas Maciulis έτσι είναι πλέον κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της «Ένωσης» κι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο (βλέπε: υποτροπή) θα ενισχύει την ομάδα στο εντός έδρας ματς (11/11) με την Tsmoki Minsk για το Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη απέναντι στους Λευκορώσους για να κάνει το «2 στα 2» στην διοργάνωση και η επιστροφή του Maciulis ενισχύει την ομάδα, που προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Περιστερίου στην Basket League.

Ο Maciulis είχε εδώ καιρό ενοχλήσεις στη μέση. Στο νικηφόρο ματς της περασμένης Τετάρτης με την Hapoel Holon στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των «κιτρινόμαυρων» στο Basketball Champions League έπαιξε ελάχιστα.

Μάλιστα για να μπορέσει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί στην διοργάνωση είχε κάνει ένεση.

Στη συνέχεια έμεινε εκτός προπονήσεων και έκανε θεραπείες μπας και προλάβει το παιχνίδι με το Περιστέρι.

Τελικά ο Λιθουανός δεν κατόρθωσε να κερδίσει την κούρσα που έκανε. Οι ενοχλήσεις δεν έλεγαν να τον αφήσουν και έτσι έμεινε εκτός του αγώνα με την ομάδα της «δυτικής όχθης».

Πλέον όμως, επέστρεψε και είναι πια στη διάθεση του προπονητή του για την συνέχεια.