Ο Άρης έβγαλε το λάδι της ΑΕΚ στο σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσαν οι δυο ομάδες στο «Αλεξάνδρειο». Τελικά όμως, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 66-59.

Κορυφαίος της «Ένωσης» ήταν το πιο μεγάλο ταλέντο της ομάδας και ένα από τα next big things του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους ενώ καλά τα πήγε και ο Langford, ο οποίος πέτυχε 12 πόντους.

Η «Ενωση» έπαιξε «λαβωμένη» στο ματς. Η ΑΕκ αγωνίστηκε χωρίς  τους τραυματίες Matt Lojeski, Jonas Maciulis, Δημήτρη Κατσίβελη, Vlado Jankovic και Κωστή, Γόντικα.

«Εκτός» του ματς ήταν και ο Tyrese Rice. Δικαιολογημένα, βέβαια. Ο Αμερικανός έχει μείνει πολύ πίσω. Έκανε μέχρι τώρα ατομικές, ενώ στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μπήκε μόλις προ ημερών.

Οσο για το ματς, ο Άρης που δεν ξέρει τι θα του… ξημερώσει και η διοίκηση δίνει τιτάνιο αγώνα για να προσπεραστούν οι σκόπελοι των ΒΑΝ και η ομάδα να κάνει μεταγραφές, το πάλεψε όσο πάει. Ζόρισε την ΑΕΚ, αλλά η εμπειρία των παικτών της ΑΕΚ έκανε την διαφορά και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη απέναντι στους «κίτρινους».

Η ΑΕΚ θα δώσει άλλο ένα φιλικό στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (7/9) απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena».

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 25-36, 42-47, 59-66.

Οι πόντοι της ΑΕΚ: Moreira 8, Langford 12, Χρυσικόπουλος 2, Ζήσης 4, Γκίκας 8, Μωραϊτης 6, Ρογκαβόπουλος 15, Slaughter 7, Μαυροειδής 4.

 

Δημοσιεύτηκε από ARIS B.C. στις Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020