«Ηρέμησαν» στην ΑΕΚ με το θέμα της σοβαρότητας του τραυματισμού του Jonas Maciulis. Ο τραυματισμός του Λιθουανού φόργουορντ της «Ένωσης» δεν ήταν τελικά σοβαρός, καθώς η μαγνητική έδειξε ότι ο Λιθουανός έχει υποστεί απλά μια κάκωση στον αριστερό ώμο και θα μείνει μόνο για 3-4 μέρες εκτός δράσης.

Ο παίκτης της ΑΕΚ τραυματίστηκε στην χθεσινή (31/8) προπόνηση της ομάδας, όταν χτύπησε με έναν συμπαίκτη του σε μια ανύποπτη φάση.

Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι «Ενωσίτες» περίμεναν πως και πως τα νέα της μαγνητικής που έκανε ο παίκτης, για να δουν αν έχει κάτι σοβαρό ή όχι.

Τελικά τα νέα των εξετάσεων ήταν καλά, καθώς η μαγνητική έδειξε ότι ο Λιθουανός φόργουορντ υπέστη κάκωση από πλήξη δίχως οστική βλάβη, στην αριστερή ακρωμιοκλειδική άρθρωση και θα τεθεί εκτός δράσης για 3-4 ημέρες.

Η κατάστασή του θα επανεξετάζεται καθημερινά από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ Dr. Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό και τον επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Σταύρο Τόιλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» ηρέμησαν μετά τα νέα για τον Λιθουανό, καθώς η ομάδα έχει ήδη στα «πιτς» τον Matt Lojeski, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και θα μείνει 7-10 μέρες εκτός προπονήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Jonas Maciulis:

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε τη Δευτέρα (31/08) ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Λιθουανός φόργουορντ υπέστη κάκωση από πλήξη δίχως οστική βλάβη, στην αριστερή ακρωμιοκλειδική άρθρωση. Θα τεθεί εκτός δράσης για 3-4 ημέρες.

Η κατάστασή του θα επανεξετάζεται καθημερινά υπό την εποπτεία του επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ B.C. Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού και του επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, κ. Σταύρου Τόιλου.

 

 

 

Κάκωση ο Ματσιούλις #AEKBC #AEKBCNEWS

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020