Ούτε Κάρακτερ ούτε Πίτμαν…

Ο Κέβιν Πίνκνεϊ (2,07 – 31 ετών) φαίνεται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Βερόν Γκούντριτζ καθώς ούτε με τον Ντέξτερ Πίτμαν μπόρεσε η ΑΕΚ να καταλήξει σε συμφωνία. Έτσι, μετά από διαπραγματεύσεις οι οποίες κράτησαν αρκετές ώρες οι άνθρωποι της Ένωσης συμφώνησαν με τον έμπειρο Αμερικανό σέντερ, ο οποίος αναμένεται σύντομα να έρθει στην Αθήνα.

Ο Πίκνεϊ αποφοίτησε το 2005 από το κολέγιο της Νεβάδα κατάφερε να αγωνιστεί μόλις για λίγα παιχνίδια στο NBA με την φανέλα των Σέλτικς (6 παιχνίδια την περίοδο 2006-2007), για να ξεκινήσει στην συνέχεια μια περιοδεία ανά τον κόσμο…αποφασίζοντας να γίνει πολίτης αυτής. Έχει αγωνιστεί σε Πολωνία, Ιταλία, Ισραήλ, Σλοβενία, Ρωσία, Τουρκία, Πουέρτο Ρίκο, Κίνα, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Νασέρ του Ντουμπάϊ.  Πάντως στην τελευταία του ενεργή παρουσία, στην Κίνα και την Ζάονζου, σε 19 παιχνίδια είχε την εντυπωσιακή επίδοση των 27,7 πόντων μέσο όρο και των 14 ριμπάουντ.

Αναφορικά με την περίπτωση του Καρλ Ίνγκλις, υπάρχει αισιοδοξία ότι οι όποιες δυσκολίες θα ξεπεραστούν και ο Καναδός θα υπογράψει.