Ο Keith Langford νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί και μετράει αντίστροφα πλέον για την επιστροφή του στα παρκέ. Ο «μπόμπερ» της ΑΕΚ είχε τραυματιστεί στις 22 Ιανουαρίου 2019 στο ματς με την Burgos στο Basketball Champions League. Ενιωσε ένα πόνο στο πόδι στα 3΄.55΄΄ πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και αποχώρησε. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο Αμερικανός θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης.

Ο μήνας πέρασε και ο Langford ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στην ενεργό δράση.

Αυτό θα γίνει σε σύντομο πια διάστημα, καθώς όπως είπε και ο ίδιος στα social media: «Ταλαιπωρούμαι εδώ και ένα μήνα με θλάση. Μόλις ήρθα από το γιατρό και είμαι κοντά στο να παίξω πάλι. Πολύ κοντά. Τρομακτικά κοντά. Αυτό ήθελα να πω».

Στο μεταξύ οι διεθνείς Χάρης Γιαννόπουλος και Λίνος Χρυσικόπουλος επέστρεψαν στην ομάδα και μάλιστα  έδωσαν το παρών στην σημερινή προπόνηση (25/2). Ο Γιαννόπουλος, βέβαια, έκανε πιο χαλαρό πρόγραμμα, καθώς επέστρεψε σήμερα από την Τούζλα, όπου είχε παίξει χθες (24/2) με την Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Βοσνία

Ο Χρυσικόπουλος είχε παίξει μόνο στο πρώτο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, την περασμένη Παρασκευή στην Πάτρα κόντρα στην Βουλγαρία.

Από την προπόνηση έλειπε φυσικά ο Langford, οι επίσης τραυματίες, Rey, Grant, Γκίκας και ο Maciulis, ο οποίος επιστρέφει απόψε στην Ελλάδα (ήταν στην Εθνική Λιθουανίας) και θα μπει από αύριο (26/2) στις προπονήσεις.