H AEK έχει μπροστά στης ένα αληθινό πρόγραμμα Γολγοθά τον Μάρτιο. Η ομάδα καλείται να παίξει 9 ματς μέσα σε 26 μέρες μέσα στον μήνα, δηλαδή θα δίνει σχεδόν 1 ματς ανά 3 μέρες!

Η Ένωση γνωστοποίησε σήμερα το πρόγραμμα των αγώνων που την περιμένουν μέσα στο Μάρτιο σε Basket League και Basketball Champions League και εκεί φάνηκε το ζόρι που περιμένει την ομάδα, καθώς η την ΑΕΚ περιμένουν 9 ματς από τις 6 έως τις 31 Μαρτίου!

Το πρώτο βήμα σε αυτή την διαδρομή Γολγοθά θα γίνει το Σάββατο 6/3 οπότε και η ΑΕκ υποδέχεται το Μεσολόγγι για την Basket League.

Στις 10/3 η ομάδα φιλοξενεί την Turk Telekom στο ΟΑΚΑ στην φάση των ομίλων των «16» του BCL.

Στις 13/3 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στις 16/3 η ομάδα υποδέχεται στην Αθήνα την Strasbourg στο Basketball Champions League και στις 20/3 φιλοξενεί τον Ηρακλή στην Basket League.

Στις 23/3 η ομάδα αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Strasbourg και δυο μέρες, στις 25/3 η ΑΕΚ παίζει στην Ρωσία με την Nizhny στο BCL.

Στις 27/3 η Ένωση θα παίξει στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα και στις 31/3 θα είναι στην Άγκυρα της Τουρκίας, καθώς την περιμένει εκεί η αναμέτρηση με την Turk Telekom στο BCL.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

 

 

TO POST ΤΗΣ ΑΕΚ