Πύρρειος αποδείχτηκε εν τέλει η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ για το πρώτο σκέλος των προημιτελικών της φετινής Basket League, αφού ο κορυφαίος της παίκτης, ο Κeith Langford, αναμένεται να απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της Ένωσης!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος υπερηχητικός σκόρερ υπέστη επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής του γαστροκνημίου και θα απωλέσει περίπου 20 ημέρες από την αγωνιστική δράση των προπονήσεων και των ματς της ΑΕΚ.

Η αθηναϊκή ομάδα αναμένεται να αντιμετωπίσει ξανά τον «Δικέφαλο του Βορρά» αύριο -Πέμπτη, 13 Μαίου- με τον Langford να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα ημιτελικά των Playoffs κόντρα στον -λογικά- Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, που αντιμετωπίζει σήμερα (12 Μαίου) το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο πρώην παίκτης των «πράσινων» τραυματίστηκε στο πρώτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και αποχώρησε άμεσα από το γήπεδο, όντας ακόμα μια προσωπογραφημένη ατυχία για τη φετινή φουρνιά της ΑΕΚ.

Φέτος, στα 36 του χρόνια, μετράει 16 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά 28 αγωνιστικά λεπτά στη Basket League, την ίδια στιγμή που σουτάρει με 46% εντός πεδιάς, 24% από το τρίποντο και 74% στις βολές, όντας ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης (15 παιχνίδια μίνιμουμ).